Droneprops Logo

Onze diensten

Bij Droneprops & Media geloven  we  in de  kracht van technologie  om  grenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te creëren. Als pioniers in de wereld van drone-inspecties en -promotie bieden we hoogwaardige diensten die uw projecten naar nieuwe hoogten tillen.

Onze toegewijde team van experts combineert geavanceerde drone-technologie met creatieve vaardigheden om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het inspecteren van gebouwen voor onderhoud en veiligheid, het vastleggen van adembenemende luchtfoto’s voor promotiedoeleinden, of het genereren van gedetailleerde 3D-modellen van uw terrein, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Ontdek hoe Droneprops & Media u kan helpen uw doelen te bereiken en uw projecten te transformeren met onze cutting-edge drone-diensten. Bekijk hieronder onze diensten en neem uiteraard contact met ons op om uw volgende project te bespreken.

Drone inspecties

Ontdek de voordelen van onze bouwkundige inspectie met drones voor daken en gevels.

Het uitvoeren van een bouwkundige inspectie met drones voor daken en gevels biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid en kostenbesparing. Onze drone inspectie maakt het mogelijk om op een efficiënte en nauwkeurige manier inspecties uit te voeren, zonder dat personeel op gevaarlijke hoogtes hoeft te klimmen. Hierdoor wordt een dakinspectie met drone niet alleen veiliger maar ook kostenefficiënter.

Door het gebruik van drones kunnen we snel grote afstanden afleggen en gedetailleerde beelden maken, waardoor onze bouwkundige inspecties met drones efficiënter worden uitgevoerd. Bovendien kunnen we dankzij de mogelijkheden van de drone inspectie vanuit verschillende hoeken en hoogtes inspecteren, wat leidt tot een grondiger inzicht in de staat van het gebouw.

Met onze geavanceerde dakinspectie met drone en gevelinspectie met drone bieden wij een complete oplossing voor het inspecteren van gebouwen. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd en geld, maar krijgt u ook een betrouwbaar en nauwkeurig overzicht van de staat van uw pand. Kies voor onze bouwkundige inspectie met drone voor een veilige en kostenefficiënte oplossing.

Promotie & Media

Verbeter de online zichtbaarheid van uw bedrijf met onze creatieve foto- en video-oplossingen!

Of het nu gaat om het filmen van mooie landschappen, het volgen van actievolle sportevenementen of het vastleggen van speciale gelegenheden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de mogelijkheid om deze video’s op sociale media te delen, kunnen ze een groter publiek bereiken en meer impact hebben. Kortom, de combinatie van een drone en een camera opent de deur naar verbluffende visuele content voor sociale media. Met een ervaren dronevideograaf aan boord, kunt u uw bedrijf nog beter profileren met dynamische luchtopnamen en boeiende video’s.

Luchtfotografie en
videografie

Maak indrukwekkende luchtfoto’s en -video’s van uw locatie, project of evenement met onze professionele drone-fotografie, -videografie en luchtfotografie. Van adembenemende landschappen tot dynamische evenementen, wij leggen het vast vanuit een uniek perspectief dat gegarandeerd de aandacht trekt! Met ons ervaren videograaf en luchtfotograaf kunnen we uw locatie, project of evenement op de meest aantrekkelijke manier in beeld brengen, waarbij we dankzij onze specialisatie in luchtfotografie met drone een spectaculaire en bovenal originele kijk bieden.

Dronemapping &
modellering

Ontvang nauwkeurige topografische gegevens en genereer gedetailleerde 3D-modellen van uw terrein of gebouw met onze 3D Fotogrammetrie Drone-services. Deze waardevolle informatie ondersteunt bij de planning, ontwerp en analyse van uw projecten. We bieden ook drone-gebaseerde industriële inspecties om de staat van uw installaties te waarborgen. Met onze expertise in drone-fotogrammetrie en 3D-modellen(point cloud) kunnen we u voorzien van betrouwbare gegevens voor een nauwkeurige analyse.

Nabewerking en Videomontage: Onze Creatieve Touch

Bij Droneprops & Media gaan we verder dan alleen het vastleggen van verbluffende beelden met onze drones. We geloven in het leveren van een complete service, inclusief professionele nabewerking en videomontage om uw opnames tot leven te brengen en uw verhaal te versterken.

Maatwerk

Heeft u specifieke behoeften of vereisten? Of staat de dienst waar u naar opzoek bent hier niet tussen? Wij bieden ook aanpasbare diensten om te voldoen aan uw unieke wensen en doelstellingen. Neem contact met ons op om uw project te bespreken en samen een oplossing op  maat te ontwikkelen.