Droneprops Logo

Over ons

In het kort

Bij Droneprops & Media zijn we gepassioneerd over het gebruik van drone-technologie om unieke perspectieven te bieden en grenzen te verleggen. Met een combinatie van expertise in drone-inspecties en promotie leveren we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Droneprops & Media staat garant voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid bij elke opdracht die we uitvoeren.

Certificeringen

Bij Droneprops & Media nemen we veiligheid en wettelijke compliance serieus. We hebben alle vereiste procedures doorlopen om te mogen vliegen, inclusief het verkrijgen van een vergunning van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Met deze vergunning zijn we bevoegd om overal te vliegen, onder voorwaarde dat het vliegverkeer en de weersomstandigheden op dat moment dit toelaten. Dit stelt ons in staat om onze diensten aan te bieden met de hoogste standaard van professionaliteit en betrouwbaarheid.

AVG-naleving en Privacybescherming

Bij Droneprops & Media staan veiligheid, wettelijke naleving en  privacybescherming centraal in al onze activiteiten. Onze dronevluchten houden niet alleen rekening met de luchtvaartvoorschriften, maar ook met de privacy en veiligheid van mensen op de grond.

Wanneer we dronevluchten uitvoeren, zijn we ons er altijd van bewust dat we mogelijk mensen op straat en in gebouwen kunnen tegenkomen. Daarom houden we strikt toezicht op de vluchtlocatie en zorgen we ervoor dat onze operaties geen inbreuk maken op de privacy van individuen. We vermijden het bewust vastleggen van identificeerbare informatie over mensen, tenzij dit expliciet nodig is voor het doel van de opdracht en we hiervoor toestemming hebben verkregen.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vereist dat persoonsgegevens met zorg worden behandeld en beschermd. Als onderdeel van onze AVG-naleving zorgen we ervoor dat alle gegevens die we tijdens onze dronevluchten verzamelen, inclusief eventuele beelden waarop mensen herkenbaar zijn, strikt worden beschermd en alleen worden gebruikt voor de specifieke doeleinden waarvoor ze zijn verzameld. We nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de privacy van individuen te allen tijde wordt gerespecteerd en dat onze activiteiten in overeenstemming zijn met de wetgeving inzake gegevensbescherming.

Met Droneprops & Media kunt u erop vertrouwen dat uw privacy en persoonsgegevens te allen tijde worden beschermd, terwijl we tegelijkertijd hoogwaardige en professionele drone-diensten leveren die aan uw behoeften voldoen.